3D tulostuspalveluita / tuotesuunnittelua.


Ilmoittaja: Mn Anton25€


Sijainti: Kouvola

Tarjoan 3D-tulostuspalveluita yksittäisten varaosien sekä piensarjojen valmistukseen, harjoitan myös tuotesuunnittelua.
-Mallinnan osia tarvittaessa mm. Autodesk Fusion 360llä hyvin kertyneellä kokemuksella. Orgaanisia muotoja varten Blender / Maya.

Käytettävissä verstaani tärkeimmät työkalut; FDM Pursotintulostimet ja erityisenä DLP Hartsitulostin jolla saadaan kuvien mukaisesti erittäin tarkkoja ja hienolaatuisia osia, joiden mahdollista geometriaa voisi olla hankalaa ja huomattavasti kalliimpi yrittää valmistaa muulla tavoin.
Materiaalivalikoima on melko laaja, ja voimme testata uusia materiaaleja tarpeen mukaan. Hartseissa erityisimpinä ovat mekaanisiin käyttöihin sopivat, joustavat kumimaiset, tai optisen kirkkaat materiaalit. Pursotin tulostimella mm. PETG hyvä valinta jos tavallinen PLA ei sovellu.

Kysy lisää materiaaleista, uusia erikoismateriaaleja tulee myös jatkuvasti lisää minullekkin uutena, muoviteollisuuden kehittyessä.

Hinnoittelu menee hyvin työkohtaisesti riippuen vaativuustasosta, jälkikäsittelyjen tarpeesta ja mallintamisesta. Materiaalit ja tulostus itsessään on melko edullista jolloin esimerkiksi valmiin mallin tulostaminen on yleensä muutamista eurosta kymppeihin, sarjatuotanto ja yksinkertaiset osat laskevat monesti kappalehintaa.

Linkkejä somessa, kuvagalleriaa ja yhteydenottoihin
anton.k.j.montonen(ät)gmail.com / facebook alla
https://www.instagram.com/amtechprinters/
https://www.facebook.com/amtechprinters
https://www.youtube.com/channel/UCyPvI-KgDDMfuHd_Da41ODw

Kuulatori.fi - Powered by Tradesoft - Copyright © 2024
Tietosuojakäytäntö